Bursa

Genç liderler, ‘hata kültürü’ seminerinde buluşuyor…  

Son yıllarda gittikçe önem kazanan, sürdürülebilir büyüme ve başarı için olmazsa olmaz konularından biri haline gelen, 'Hata Kültürü' semineri, JCI Bursa Şubesi ve 4CEO organizasyonu ile genç liderler ve girişimcileri bir araya getirecek.

Genç liderler, ‘hata kültürü’ seminerinde buluşuyor…   
03-11-2016 12:38

Genç Liderler ve GiriÅŸimciler DerneÄŸi (JCI) Bursa Åžubesi, eÄŸitim çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.

JCI Bursa Åžubesi ve 4CEO EÄŸitim ve Danışmanlık Ticaret A.Åž. iÅŸbirliÄŸi ile BahçeÅŸehir Üniversitesi Bursa Ofisi’nde düzenlenecek olan 'YönetiÅŸimde DeÄŸiÅŸen Bakış Açısı: Hata Kültürü' adlı seminer, 12 Kasım 2016 Cumartesi günü iÅŸ dünyasının önemli isimlerinin konuÅŸmacı olarak katılımıyla gerçekleÅŸtirilecek.

Genç Liderler ve GiriÅŸimciler DerneÄŸi (JCI) Bursa Åžubesi BaÅŸkanı Caner Öztosun, düzenleyecekleri seminerdeki amaçlarının, günümüzün ve geleceÄŸin liderlerine ve giriÅŸimcilerine, hatalardan ders çıkarma ve hataları geliÅŸim fırsatına çevirme konularında yeni bir bakış açısı kazandırmak olduÄŸunu söyledi.

Genç Liderler ve GiriÅŸimciler DerneÄŸi (JCI) Bursa Åžubesi BaÅŸkanı Öztosun, “Hata Kültürü olgusu özellikle son yıllarda ülkemizde yavaÅŸ yavaÅŸ gündeme gelmeye baÅŸladı ve bazı baÅŸarılı yöneticiler ve giriÅŸimciler otobiyografilerine artık hatalarım ya da baÅŸarısızlıklarım bölümlerini ekleyerek hata kültürüne dikkat çekmeye baÅŸladılar. Artık melek yatırımcıların kaynak ayıracakları giriÅŸimcilere 'Bu zamana kadar kaç firma batırdın?' sorusunun yönelttiÄŸi günümüzde, geleceÄŸin lider ve giriÅŸimcilerine sadece parlak baÅŸarı hikayeleri anlatmak, geçmiÅŸi tekrarlamaktan baÅŸka bir iÅŸe yaramayacaktır.” dedi

Düzenledikleri seminerle Bursa iÅŸ dünyasının farklı kesimlerine ulaÅŸmak istediklerini belirten Öztosun, “Bursa’da öÄŸrenim gören lisans ve yüksek lisans öÄŸrencilerine, Bursa iÅŸ dünyasının çeÅŸitli sektörlerinde çalışan ve kendini geliÅŸtirmek isteyen kiÅŸilere, ticaret ile uÄŸraÅŸan ve rekabet ortamında fark yaratmak isteyen kiÅŸilere ve doÄŸru giriÅŸimci olma yolunda ufkunu açmak isteyen giriÅŸimci ve giriÅŸimci adaylarına ulaÅŸmayı hedeflemekteyiz” diye konuÅŸtu.

FARKLI SEKTÖRLERDE HATA KÜLTÜRÜ ELE ALINACAK

12 Kasım Cumartesi tüm gün sürecek 'YönetiÅŸimde DeÄŸiÅŸen Bakış Açısı: Hata Kültürü‘ seminerinde kendi sektöründe uzun yıllar çalışmış ve çalışmakta olan uzmanlar ve iÅŸadamları, tecrübe ve bilgilerini paylaÅŸacak. Ayrıca sunumlarda katılımcılara hata kültürü bakış açısının mevcut iÅŸ yaÅŸamına nasıl uyarlanabileceÄŸi ve ne tür kazançlar saÄŸlayabileceÄŸi ile ilgili de bilgi paylaşımları yapılacak.

Seminerde, 4CEO EÄŸitim ve Danışmanlık Tic. A.Åž. kurucusu Hakan Okay, ‘Hata kültürüne Genel Bakış ve Ä°ÅŸletmelerdeki uygulama’, TuÄŸman Marka ve Ä°letiÅŸim Danışmanlığı kurucusu Onur TuÄŸman, ‘Marka Ä°letiÅŸimi ve Hata  Kültürü’, Doç. Dr. Volkan  Ekin ‘Spor Pazarlanması ve Hata Kültürü’, Türkiye Genç Ä°ÅŸadamları DerneÄŸi (TÜGÄ°AD) Bursa Åžube BaÅŸkanı Onur Özkul  ‘DoÄŸru GiriÅŸimci Olma Yolunda  Hata Kültürü’, 4CEO EÄŸitim ve Danışmanlık Danışmanı Muazzez Atilan ‘Hata Kültürüne Bakış Açısı ve KiÅŸisel GeliÅŸim’, 4CEO EÄŸitim ve Danışmanlık Danışmanı NeÅŸe Cesur ‘Hata Kültürü  ile SaÄŸlıklı YaÅŸam’, 4CEO EÄŸitim ve Danışmanlık Danışmanı Ufuk Sönemez ise ‘Liderlikte Hata kültürü’ konularında tecrübelerini paylaÅŸacaklar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER